email :

laikisyspevia@gmail.com

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Περιοδείες και Συγκεντρώσεις

Δευτέρα 25/10 Η Σοφία Ντούρου και η Μαρία Φούρλη υποψήφια δήμαρχος Διρφύων- Μεσσαπίων, θα περιοδεύσουν το πρωί στα σχολεία της Αρτάκης και των Ψαχνών. Το απόγευμα η Σοφία Ντούρου θα επισκεφτεί την Αμάρυνθο και το Γυμνό. Ο Βαγγέλης Σταματούκος το πρωί θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες του Δήμου Χαλκιδέων και το απόγευμα στις Εργατικές κατοικίες , τον Μπαταργιά και την Αγία Μαρίνα.

Τρίτη 26/10 Η Σοφία Ντούρου θα επισκεφτεί το μεσημέρι την Ερέτρια και το απόγευμα θα μιλήσει στον Αηγιάννη Αλιβερίου. Ο Βαγγέλης Σταματούκος θα περιοδεύσει το απόγευμα στο Βασιλικό.

Τετάρτη 27/10 Ο Γιώργος Μαρίνος θα επισκεφτεί το Θεραπευτήριο στην Αυλίδα, η Σοφία Ντούρου σχολεία της Χαλκίδας και ο Βαγγέλης Σταματούκος υπηρεσίες της Νομαρχίας. Το μεσημέρι θα επισκεφτούν και οι τρείς υποψήφιοι το Τσιμεντάδικο στη Χαλκίδα. Το απόγευμα η Σοφία Ντούρου Θα μιλήσει με την Μαρία Φούρλη σε συγκέντρωση στην Στενή και ο Βαγγέλης Σταματούκος θα επισκεφτεί τα νυχτερινά σχολεία της Χαλκίδας.

Πέμπτη 28/10 Η Σοφία Ντούρου θα παρευρεθεί στην παρέλαση των σχολείων στο Βασιλικό και ο Βαγγέλης Σταματούκος στην Χαλκίδα. Το απόγευμα η Σοφία Ντούρου θα περιοδεύσει στη Λίμνη και μιλήσει σε συγκέντρωση στις Ροβιές. Ο Βαγγέλης Σταματούκος θα επισκεφτεί τα Λουκίσια.

Παρασκευή 29/10 Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Χαλκίδα στις 8 μμ στην παραλία Χαλκίδας. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς και θα χαιρετήσουν ο Βαγγέλης Σταματούκος υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων και η Σοφία Ντούρου υποψήφια αντιπεριφερειάρχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου