email :

laikisyspevia@gmail.com

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Απόλυση συνδικαλιστή υποψηφιου με τη ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Η Λαϊκή Συσπείρωση Στερεάς Ελλάδας καταγγέλλει την απόλυση του προέδρου του σωματείου Τροφίμων-Ποτών Φθιώτιδας , και υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Φθιώτιδας με την ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ , Γιώργου Αποστόλου.

Αυτή η τρομοκρατική απόλυση έρχεται τη στιγμή που οι εργαζόμενοι της επιχείρηση Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες πραγματοποιούσαν επίσχεση εργασίας , διεκδικώντας δεδουλευμένα 6 μηνών , έγινε μετά από άκαρπη προσπάθεια εξαγοράς του προέδρου του σωματείου από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης για να σταματήσουν οι διεκδικήσεις των εργαζομένων, δίνοντας μόνο σε αυτόν τα δεδουλευμένα.

Το συγκεκριμένο γεγονός αποκαλύπτει τις εγκληματικές ευθύνες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που δουλεύουν χρόνια για την εργοδοσία καταργώντας εργατικά δικαιώματα. Διασφαλίζοντας στην ουσία τα συμφέροντα των εργοδοτών που χτυπούν τους εργαζόμενους για να αυξήσουν τα κέρδη τους.

Αποκαλύπτεται επίσης ποιοι στελεχώνουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης και η συνέπεια τους στην υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων. Καλούμε το λαό της περιοχής να πάρει υπόψη του το συγκεκριμένο γεγονός και να συμπαρασταθεί στο αγώνα για την επαναπρόσληψη του εργαζόμενου που στάθηκε σωστά απέναντι στο πρόβλημα και συναδέλφους του.

Καλούμε το Φθιωτικό λαό να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο γεγονός, την πάλη που αναπτύσσουν τα στελέχη του σαν κριτήριο ψήφου την επόμενη Κυριακή και σε αυτά τα πλαίσια να μαυρίσει το ΠΑΣΟΚ τη ΝΔ και τους συνοδοιπόρους τους και να υπερψηφίσει τους συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης σε περιφέρεια, με υποψήφιο περιφεριάχη τον Γιώργο Μαρίνο και στο δήμο με υποψήφιο δήμαρχο το Γιώργο Ρούσση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου