email :

laikisyspevia@gmail.com

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ: ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τα προβλήματα των εργατικών λαϊκών οικογενειών της Εύβοιας, της Στερεάς Ελλάδας «δεν πέφτουν από τον ουρανό».

Γεννιούνται και οξύνονται από τη συγκεκριμένη αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζουν χρόνια οι κυβερνήσεις, τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ οι δήμαρχοι και οι νομάρχες, που στηρίζουν οι συνδυασμοί τους.

Αυτοί πχ ευθύνονται για την έλλειψη μέτρων αντιπυρικής προστασίας, αλλά και τη μη καταβολή των αποζημιώσεων, ή τη μη καταβολή μειωμένων αποζημιώσεων στους πυρόπληκτους της κεντρικής και νότιας Εύβοιας.

Αυτοί ευθύνονται για την έλλειψη μέτρων αντιπλημμυρικής προστασίας και την πολιτική που οδήγησε στις μεγάλες καταστροφές στο Ληλάντιο πεδίο, στην περιοχή της Κύμης και στις άλλες περιοχές.

Αυτοί ευθύνονται για την καθυστέρηση στην καταβολή των αποζημιώσεων που είναι πολύ περιορισμένες και δεν ανταποκρίνονται αποζημίωση του 100% των ζημιών.

Αυτοί ευθύνονται που ένα χρόνο μετά την καταστροφική πλημμύρα δεν έχουν αντιμετωπισθεί τα προβλήματα του Λήλαντα ποταμού.

Το ίδιο ισχύει για τα προβλήματα των Κέντρων Υγείας και των νοσοκομείων, τη μόλυνση του νερού και της γης σε μεγάλες περιοχές της Αττικοβοιωτίας και της Εύβοιας, τα προβλήματα της παιδείας, το σύνολο των λαϊκών προβλημάτων.

Για το λόγο αυτό είναι πρόκληση σε βάρος του λαού, είναι κοροϊδία οι παρεμβάσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ οι οποίοι ενώ αποτελούν βασικό στήριγμα εφαρμογής, επιβολής της αντιλαϊκής πολιτικής επιχειρούν να «κλείσουν τα μάτια του λαού με παρεμβάσεις δήθεν αναδείξεις των προβλημάτων του.

Είναι συνυπεύθυνοι και συνένοχοι και αυτό δεν ακυρώνεται από τις κινήσεις παραπλάνησης και αποπροσανατολισμού που κάνουν.

Ο λαός έχει υποχρέωση να τιμωρήσει το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ και με την ψήφο του στις δημοτικές, περιφερειακές εκλογές.

Το ΚΚΕ με συνέπεια και σταθερότητα βρέθηκε, βρίσκεται και θα βρίσκεται κοντά στις λαϊκές οικογένειες για κάθε πρόβλημα.

Η δύναμη που θα δώσουν οι εργαζόμενοι στη ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ θα ενισχύσει την πάλη, την αντίσταση, τη διεκδίκηση, θα δώσει δύναμη στον ίδιο το λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου